AMICS DE LA CORAL


Vols col·laborar en la creació de l’agrupació Amics de la Coral Nova de Navàs? ...si és així,   pots fer-ho, ajudant econòmicament al sosteniment de la nostra entitat i fent que la cultura del cant coral a Navàs és faci créixer. A  continuació exposem les diferents modalitats a les   que podeu optar:

 1.  Carnet “Amic de la Coral” individual (una persona)
  • 10 € anuals.
 2. Carnet “Amic de la Coral” Familiar   ( dues, tres o quatre persones de la mateixa família)
  • 20 € anuals.
 3. Mecenatge  patrocini empresarial  (Anunci dels patrocinadors en tots els documents editats per la Coral, cartells, programes per penjar al carrer i al programa de mà que donarem abans de cada concert  i anomenar-los en la presentació dels actes públics)
  • 50/100 anuals (depenent de la mida de l’anunci)

A tots els nostres amics musicals els hi voldrem agrair la seva col·laboració, obsequiant-los amb les següents contraprestacions :  
 1. Informació periòdica dels actes en els que participa la Coral Nova.
 2. Us tindrem informats de les activitats i projectes de l’entitat durant tot el curs.
 3. Opció de participar en algunes de les activitats que es vagin produint durant l’any,  com ara, concerts, cursos, desplaçaments a altres poblacions, celebracions en general i descomptes en la contractació de la Coral Nova per actes o celebracions familiars.

Si esteu interessats a fer-vos socis podeu imprimir aquesta butlleta i un cop plena la podeu portar a PAPERERIA SUNYER de Navàs, o enviar-la al correu, coralnovanavas@gmail.com

Moltes gràcies
  Coral Nova de Navàs