HISTÒRIA

- La coral s'origina l’any 2003 com a Coral de Pares d'alumnes de l'escola de música. Tal i com diu el nom es tractava d'una activitat restringida al pares dels alumnes encara que ben aviat es va obrir la possibilitat de formar-ne a part a qui volgués cantar.
- L’objectiu principal i primer era el d'engrescar als mares i pares a fer una activitat musical a la mateixa escola dels seus fills. Al començament el treball es va centrar amb la veu, la respiració, el fraseig... a través de cançons a l'unisó. Més endavant es va introduir algun cànon i de mica en mica ens hem anat formant polifònicament fins arribar a avui.
- La coral ha anat creixent fins arribar a ser-ne uns 33 components. Es tracta d’una coral de caire popular, això vol dir que està oberta a tothom. 
- A finals del 2008 ens constituïm com a Entitat del poble continuant, però, lligats a l’Escola de Música i amb el mateix director musical. A partir d'aquí adoptem el nom de Coral Nova.
- El nombre de concerts a l'any són variables encara que n'hi ha alguns que són "d'obligat compliment" com el  concert de Nadal i el de Final de curs. Procurem enriquir-nos de l’experiència d’altres corals, oferint concerts d'intercanvis. També una vegada a l'any anem a visitar els nostres avis a la Residència.


"La nostra il·lusió és anar millorant centrant-nos en l'assaig i cursos diversos que podem anar rebent de persones exteriors a l'escola" .
Fins ara hem pogut disfrutar de professors de cant com la Maria Josep Besson, l'Alba González, la Laura García i en Francesc Garrigosa.


Els assajos els fem tots els dimecres d'1/4 de 10 a 3/4 d'11.


"El director i la Coral creixen junts tot fent camí.."