dimecres, 18 de maig del 2016

SORTIDA INTERCANVI A LES TERRES DE L'EBRE

Els dies 14, 15 i 16 de maig la Coral Nova va estar a les terres de l'Ebre en un intercanvi amb la Coral Masdenverge d'aquesta mateixa població. A més a més de la majoria de cantants també els van  acompanyar familiars i amics de la Coral.
Dissabte es va  visitar Tortosa i Amposta, i al vespre les dues corals van poder compartir un sopar en el qual la música i les cançons van ser ben presents. Diumenge al matí a la mateixa església de la població, les dues corals van participar cantant a  la missa i a continuació cadascuna d'elles va oferir el seu repertori, que va ser ben amè amb peces d'estil ben variat; i ja per arrodonir el dia, l'expedició navassenca va visitar els paratges més bonics del Delta de l'Ebre, les llacunes, els encanyissats, els miradors d'ocells,... acompanyats per alguns cantants de la coral de Masdenverge que molt amablement  van fer de guies turístics.
Per cloure la sortida el dilluns es va fer una visita guiada per les restes romanes de la ciutat de Tarragona.
L'experiència no hauria estat la mateixa sense l'hospitalitat,  l'alegria i la generositat de la Coral de Masdenverge.
La música és un vehicle per establir llaços entre persones i ofereix la possibilitat de conèixer nous entorns i diferents maneres de fer i sentir que de ben segur acaben enriquint.